Klassieke Pvc Ramen

Tijd voor nieuwe ramen? Het vervangen van je ramen kan een grote impact hebben op de uitstraling, energie-efficiëntie en veiligheid van je huis. We geven je graag enkele tips mee bij het kiezen van nieuwe ramen. 

 

Materiaal 

Kies je voor hout, aluminium of toch liever pvc? 
Houten ramen zorgen voor een warmere look van je huis. Maar ze hebben ook wel wat onderhoud nodig. Aluminiumramen daarentegen zijn dan weer onderhoudsarm. 
Wil je budgetvriendelijke ramen? Dan kies je best voor pvc. Bovendien zijn ze van uitstekende kwaliteit en sterk isolerend. 

Vorm

Wil je rechthoekige ramen of eerder vierkante? Of ga je eerder voor gebogen of ronde ramen? Met de pvc-ramen van Raemdonck kan het allemaal. Voor de raamformaten gaan we maar liefst tot 6 op 2,5 meter. Naast de traditionele draai- en/of kipramen bieden we alle mogelijkheden voor enkele of dubbele schuiframen.

Beglazing

Zelfs voor het glaswerk zijn je keuzes uitgebreid:

  • Dubbel glas met een isolatiewaarde 1.0 (hoogrendementglas)
  • Driedubbel glas
  • Zonnewerend glas 
  • Extra inbraakwerend glas
  • Gezandstraald glas

De opties voor je nieuwe ramen zijn eindeloos. We helpen je dan ook graag verder. Voor we bij jou thuis komen opmeten, raden we je aan om eens langs te komen in onze showroom. We leiden je graag rond en demonstreren de verschillende opties. 

Binnenkort kan je in een nieuwe showroom komen rondkijken. De bouwwerken voor de nieuwe toonzaal zijn namelijk gestart! Tot die klaar is, helpen je we graag verder in onze huidige showroom. 

Tot binnenkort?