Raemdonck Ramen is een familiebedrijf dat al sinds de eerste dag in 1969 ramen en deuren in PVC vervaardigt. Wij geloven bijzonder sterk in de troeven van PVC voor ramen en deuren, zeker voor het vervangen van bestaande ramen. Naast de eigen productie staan we ook zelf in voor de opmetingen en de finale plaatsing. We verwelkomen je graag in onze showroom in Zele voor een demonstratie van de mogelijkheden en een prijsofferte.

Ramen en deuren sinds 1969

Met Dirk Raemdonck staat al de tweede generatie aan het roer van dit familiebedrijf. Hij nam in 2007 het bedrijf over van oprichter Raymond Raemdonck. 

Deze startte in 1969 met ramen en deuren in PVC van Deceuninck. In 1975 verhuisde het bedrijf naar zijn huidige locatie op het industriepark in Zele. 

Inmiddels ondergingen de bedrijfsgebouwen al meerdere uitbreidingen en vernieuwingen. Dit geldt zowel voor de kantoren, de opslagruimte, de productiehal als de showroom. Ook het machinepark werd recentelijk vernieuwd en verder geautomatiseerd. 

Samen met echtgenote Karin leidt Dirk Raemdonck een team van een zeventiental schrijnwerkers en plaatsers. Vele medewerkers hebben een lange staat van dienst en beschikken over vele jaren ervaring.

Raemdonck Luchtfoto

Nieuwbouw én het vervangen van bestaande ramen

Nieuwbouw Met Pvc Deuren Ramen

Naast nieuwbouwprojecten specialiseert Raemdonck zich diepgaand in het vervangen van bestaande ramen en renovatieprojecten. 

Deze renovatieprojecten vragen een hogere specialisatiegraad omdat de ramen en deuren ook aan de binnenzijde moeten worden afgewerkt. 

Bovendien duiken er mogelijk altijd onvoorziene omstandigheden op. Alleen flexibiliteit en vakmanschap brengen in die gevallen de oplossing.

Actief in de ruime regio rond Zele

Raemdonck Team

De meeste van onze klanten komen uit de onmiddellijke omgeving. Zo plaatsen wij dagelijks ramen en deuren in de regio’s Zele, Lokeren, Hamme, Sint-Niklaas, Dendermonde,waasmunster, Berlare, sinaai, laarne, Destelbergen, Kalken, Wachtebeke, Moerbeke, Stekene, Zwijndrecht, Beveren,… maar ook verder is geen probleem.

Interesse in Raemdonck Ramen PVC?

Kom lang tijdens de openingsuren of maak een afspraak in onze showroom.

Maak een afspraak