Vliegenraam

Houd wespen en muggen buiten met onze vliegenramen en vliegendeuren

Het is in elk gezin en op elke werkvloer een van dé gespreksonderwerpen: wanneer zal het kwakkelweer eindelijk eens omslaan? De aanhoudende regen stelt de natuur en je woning voor gekende maar ook minder voor de hand liggende uitdagingen. Zo lazen wij al voorspellingen over de verwachte muggen- en wespenoverlast voor komende zomer. Deze ongenode gasten aan de juiste kant van je ramen en deuren houden, wordt opnieuw een opgave.

Lees meer
Grote Pvc Raam

Te donkere binnenruimtes? Overweeg een lichtstraat

Een vraagstuk voor iedereen die bouwt of verbouwt: hoe geniet ik volop van natuurlijk daglicht zonder aan wooncomfort in te boeten? Een veranda aanbouwen kan een oplossing zijn. Je kan ook binnenshuis maximaal profiteren van een natuurlijke lichtinval en toch beschut zijn tegen de elementen… Al eens een lichtstraat overwogen?

Lees meer
Pvc Raam Detail Zele 2

Screens of rolluiken houden je huis het koelst

We konden er de laatste weken al even van proeven: de lente is in aantocht! Momenteel doen de zonnestralen nog enorm veel deugd. Toch staat iedereen binnenkort weer voor de jaarlijkse uitdaging om het huis koel te houden. “Buitenzonwering in de vorm van screens of rolluiken blijft de meest passieve manier waarmee je je huis kan afkoelen", zegt energiespecialist Glenn Reynders van KU Leuven.

Lees meer
Artboard

Voorjaarsactie 2024

Geniet van 15% korting!
Actie geldig tot en met 30 april 2024.

Lees meer
Condens Op Ramen Textuur

Waarom beslaan ramen 's ochtends?

Wat is de oorzaak van beslagen ramen? En is er iets aan te doen? In dit artikel gaan we dieper in op de oorzaken van beslagen ramen én bespreken we enkele tips om dit te voorkomen.

Lees meer