180710 Raemdonk 0740

Elke dag wanneer je thuis komt, bots je telkens op die oude ramen en deuren. Het is eigenlijk tijd om deze te vernieuwen, maar kies je nu? Hout, aluminium of pvc? We leggen uit waarom je best voor pvc-ramen kiest. 

 

Sterk materiaal 

Pvc is altijd een uitstekende keuze voor je ramen en deuren. Het materiaal biedt een uitstekende isolatie, zowel akoestisch als thermisch. Bovendien zijn de ramen inbraak- en brandveilig. De technologie staat ook niet stil. Onze leverancier, Belgische fabrikant Deceuninck, investeert continu in de verdere ontwikkeling van de producten. 

Keuzevrijheid 

Pvc-ramen en deuren kun je verkrijgen in uiteenlopende looks en kleuren. Houtlook, aluminiumlook …het kan allemaal. Op deze manier passen je ramen en deuren gegarandeerd bij de stijl van je woning en interieur. Onze ramen en deuren worden bovendien ook volledig gelakt geplaatst. 

Amper onderhoud

Geen zin in terugkerende schilderbeurten om je ramen te onderhouden? Dan hebben we goed nieuws! Pvc-ramen en deuren hebben dit niet nodig. Ze hebben eigenlijk heel weinig onderhoud nodig, een poetsbeurt is genoeg een ook gemakkelijk. We schreven hier een blog over. Zelfs na vele jaren blootgesteld aan de zon, houdt pvc zijn oorspronkelijk kleur goed vast.