Pvc Voordeur Zele

Denk niet te snel “Het is maar een voordeur.” Een voordeur bepaalt namelijk de uitstraling van je huis. Gelukkig zijn er een tal van mogelijkheden om jouw deur helemaal in de stijl met je huis te brengen. Wij helpen je graag op weg met het bepalen van je nieuwe voordeur. 

Mooie voordeur

Een voordeur bepaalt de eerste indruk van je huis. Je wilt dan ook graag dat je gasten bij het binnenkomen door een mooie deur kunnen stappen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden. Een glazen voordeur past goed bij een moderne, eigentijdse woning. Maar het kan ook dat extraatje geven bij jouw klassieke woning. Pvc past dan weer goed bij een landelijke woning en is beschikbaar in diverse kleuren.

Verschillende soorten deuren

Naast het materiaal en de kleur kies je bij jouw deur ook de vorm. Over het algemeen hebben voordeuren een standaardmaat. Toch kunnen we nog een onderscheid maken tussen 4 soorten voordeuren: 

  • een volle deur
  • glazen deur
  • half glazen deur
  • gebogen deur 

Een volle deur is massiever en biedt meer veiligheid. Een glazen deur voelt lichter en brengt ook veel licht naar binnen. Heb je liever iets tussenin? Dan kan een half glazen deur iets voor jou zijn. Deze deur brengt nog steeds veel licht naar binnen, maar geeft ook meer veiligheid doordat deze half gesloten is. Een gebogen deur heeft vanboven dan weer speciale, ronde vorm

Op maat gemaakt

Raemdonck maakt alle deuren op maat van de klant. Voor jouw nieuwe deur hebben we verschillende stijl-en kleurmogelijkheden.  

Elke deur van Raemdonck is extra verstevigd tegen inbraken. Dit met staal-of glasvezel. We rusten de deur ook uit met extra sluitpunten en een veiligheidscilinder

Naast de traditionele opbouw met vleugel, kader en centraal paneel bieden we ook optioneel vleugeloverdekkende panelen aan voor een extra strakke look. 

Contacteer ons voor meer informatie

Een nieuwe voordeur kopen, het is niet altijd een makkelijke keuze. Wij helpen je graag bij deze keuze! 
Neem contact met ons op en we doorlopen al jouw mogelijkheden. 

Contacteer ons