Beste klanten, wij zijn gesloten van zaterdag 20 juli tot en met zondag 11 augustus wegens bouwverlof.

Klassieke Pvc Ramen

Nieuwe ramen: waar let je op?

Tijd voor nieuwe ramen? Het vervangen van je ramen kan een grote impact hebben op de uitstraling, energie-efficiëntie en veiligheid van je huis. We geven je graag enkele tips mee bij het kiezen van nieuwe ramen.

Lees meer
7 Voordelen Van Het Installeren Van Screens Op Je Ramen En Deuren

De 7 voordelen van het installeren van screens op je ramen en deuren

Op zoek naar een eenvoudige manier om je huis koeler en comfortabeler te maken? Maar je hebt geen zin in grote renovaties…Overweeg dan zeker het installeren van screens op je ramen en deuren! Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Lees meer
Zonder Titel (940 X 650 Px) 2

Actiemaanden bij Raemdonck

Op zoek naar kwalitatief hoogstaande ramen en deuren? Dan is het de moeite waard om komende maanden binnen te springen bij Raemdonck Ramen. In zowel mei als juni krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling van Deceuninck.

Lees meer
Garagepoort

De voordelen van geautomatiseerde garagepoorten

Geautomatiseerde garagepoorten bieden veel voordelen voor zowel thuis- als bedrijfseigenaren. Naast het verhogen van de veiligheid en het gemak, zijn geautomatiseerde garagepoorten ook een investering die de waarde van jouw woning of bedrijfspand verhoogt. In dit artikel zullen we de voordelen van geautomatiseerde garagepoorten bespreken en hoe ze werken.

Lees meer
Welke Energiepremies Zijn Er

Welke energiepremies zijn er?

In België zijn er verschillende energiepremies beschikbaar. Dit om mensen te beschermen van de hoge energieprijzen, maar ook voor huiseigenaren en huurders die investeren in energiebesparende maatregelen bij te staan. Deze premies kunnen helpen om de kosten van de investering te verminderen en kunnen ook bijdragen aan het verminderen van de energiefactuur op de lange termijn. In dit artikel tonen we ook hoe je ze kunt aanvragen.

Lees meer