Zonder Titel (940 X 650 Px) 2

Actiemaanden bij Raemdonck

Op zoek naar kwalitatief hoogstaande ramen en deuren? Dan is het de moeite waard om komende maanden binnen te springen bij Raemdonck Ramen. In zowel mei als juni krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling van Deceuninck.

Lees meer
Garagepoort

De voordelen van geautomatiseerde garagepoorten

Geautomatiseerde garagepoorten bieden veel voordelen voor zowel thuis- als bedrijfseigenaren. Naast het verhogen van de veiligheid en het gemak, zijn geautomatiseerde garagepoorten ook een investering die de waarde van jouw woning of bedrijfspand verhoogt. In dit artikel zullen we de voordelen van geautomatiseerde garagepoorten bespreken en hoe ze werken.

Lees meer
Welke Energiepremies Zijn Er

Welke energiepremies zijn er?

In België zijn er verschillende energiepremies beschikbaar. Dit om mensen te beschermen van de hoge energieprijzen, maar ook voor huiseigenaren en huurders die investeren in energiebesparende maatregelen bij te staan. Deze premies kunnen helpen om de kosten van de investering te verminderen en kunnen ook bijdragen aan het verminderen van de energiefactuur op de lange termijn. In dit artikel tonen we ook hoe je ze kunt aanvragen.

Lees meer
Inbraak

7 tips om je woning inbraakveilig te maken

De winter is nog niet uit het land. De nachten duren lang en zijn pikdonker. De ideale setting voor een inbreker om toe te slaan. Door na te gaan of je woning goed beveiligd is, bescherm je zowel je bezittingen als je eigen veiligheid. 

Lees meer
Veranda Met Vliegenraam

De voor- en nadelen van een veranda in de winter

Van een veranda kan je het hele jaar door genieten. Wie kiest voor vakmanschap zal merken dat je er niet alleen in de tussenseizoenen heerlijk kan vertoeven. Ook in de winter kan een veranda een meerwaarde zijn voor jouw woning. De nadelen zijn miniem ten opzichte van de voordelen. Wij lichten ze even toe.

Lees meer