Wonen Vlaanderen 3

Wat moet je weten over de vernieuwde Vlaamse renovatiepremie?

Op 1 februari 2016 is de nieuwe regeling omtrent de Vlaamse renovatiepremie van start gegaan. De Vlaamse regering heeft met de hervorming een warrig parcours afgelegd, wat vaak tot vragen en onduidelijkheid leidde.

Lees meer
Ben 320 2

Energiezuinigheid staat nog meer centraal op Batibouw

Vanaf 25 februari kan je op Brussels Expo weer terecht voor Batibouw. De populaire bouwbeurs richt nog meer dan voorheen zijn pijlen op energiezuinigheid. 

Lees meer
Garagepoort 3

Stem voordeur, ramen en garage op elkaar af

Bij je droomhuis is de aanblik van de voordeur, de ramen en de garage een belangrijke factor. Je stemt ze maar best op elkaar af. Hiervoor een architect onder de arm nemen is een optie, al bestaan er ook genoeg geprefabriceerde modellen, in alle soorten, maten en prijzen. Als materiaal is PVC minstens het overwegen waard.

Lees meer
Versterkte Deur In Pvc

Met deze deuren maak je het elke inbreker moeilijk

De feestdagen komen in zicht. Terwijl jij het thuis of bij familie knus en warm maakt, rusten inbrekers helemaal niet. Voor hen is het immers een topperiode. Statistieken wijzen aan dat deze ongewenste bezoekers in het tweede deel van de nacht toeslaan, maar ook steeds vaker overdag. In de Kerstperiode zijn mensen veel minder thuis omwille van inkopen, familie-uitstapjes enzovoort. Uiteraard wil je het de dief zo moeilijk maken. Met de ultrastevige deuren uit ons gamma ben je al een heel eind op weg.

Lees meer
Rolluiken Voordeel

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van rolluiken?

Ramen met een hoge isolatiewaarde waren nooit populairder. Heel wat mensen kiezen er dan ook voor niet langer rolluiken te plaatsen. Toch hebben ze nog altijd belangrijke troeven, die het de moeite waard maken om er toch voor te opteren.

Lees meer