Raam

Welke ramen isoleren het best?

Met het koude weer wordt het nog maar eens duidelijk dat het belangrijk is om goed te isoleren. Koude tocht in huis is niet aangenaam en ook voor de energiefactuur is goede isolatie cruciaal. Welke ramen zijn nu het best voor goede isolatie?

Lees meer
Pvc Veranda Zele

4 tips om ook in de winter te genieten van je veranda

Enkel in de zomer gebruik maken van je veranda? Dat is zonde, want ook in de winter is een veranda ideaal. Genieten van de winterzon, wegdromen bij het sneeuwlandschap in je tuin,... En dat terwijl je het comfort van binnen hebt. Ook in de winter zorgt jouw veranda voor die schakel tussen binnen en buiten. Met deze tips zorg je ervoor dat je ook tijdens de koude maanden kan genieten van je veranda. 

Lees meer
180710 Raemdonk 0934 4

De vrijheid van buiten maar toch binnen

De warme zomerbries, de zoete geur van bloemen en het rustgevende geluid van fluitende vogels. Er zijn maar weinig dingen die zo heerlijk zijn als het genieten van de buitenlucht. Maar al te vaak kunnen ongenode gasten zoals insecten het plezier bederven. Gelukkig is er een slimme oplossing die ons toelaat om de schoonheid van de natuur binnen te laten terwijl we die vervelende insecten buiten houden: vliegenramen en vliegendeuren.

Lees meer
Veranda in Lokeren

Creëer de perfecte veranda voor jouw huis

Een veranda is een geweldige toevoeging aan je huis. Het biedt een extra ruimte om van het buitenleven te genieten, terwijl je toch beschut bent tegen de elementen. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, gasten wilt ontvangen of gewoon wat extra ruimte wilt creëren, een veranda kan de perfecte oplossing zijn.

Lees meer
Klassieke Pvc Ramen

Nieuwe ramen: waar let je op?

Tijd voor nieuwe ramen? Het vervangen van je ramen kan een grote impact hebben op de uitstraling, energie-efficiëntie en veiligheid van je huis. We geven je graag enkele tips mee bij het kiezen van nieuwe ramen.

Lees meer