Beste klanten, wij zijn gesloten van zaterdag 20 juli tot en met zondag 11 augustus wegens bouwverlof.

Veranda Met Vliegenraam

Lente en zomer zonder gezoem dankzij vliegenramen

Nu de lente volop zijn intrede heeft gedaan, is het zalig om overdag en ‘s nachts de ramen open te laten. Heerlijk, die frisse lucht die dan de kamers vult. Het wordt zelfs aangeraden om zo te slapen. Maar zelfs als je enkel overdag een uurtje de kamers lucht, weten muggen en andere insecten je woning vlug te vinden. Ze zitten klaar om je ‘s nachts het leven zuur te maken. Daar insectensprays en andere middeltjes een kwalijke invloed op je gezondheid kunnen hebben, blijven vliegenramen een vaste waarde. Je raam staat open, en toch geniet je van frisse lucht.

 

Lees meer
Ben 320

Met PVC haal je die BEN-norm

Iedereen die met plannen voor een nieuwbouw of een doorgedreven renovatieproject rondloopt, is de laatste tijd wel eens op de BEN-norm gebotst. Tegen 2020 moet elk dergelijk project bijna-energieneutraal zijn. Energiezuinige maatregelen zullen dus alleen maar aan belang winnen. PVC sluit daar als materiaal naadloos bij aan.

Lees meer
Kortingscode

Batibouw actie

Iedereen kijkt verwonderd naar de ramen van Raemdonck ramen!

Ontvang nu 15% korting tijdens onze BATIBOUW-actie! Kom langs in onze toonzaal of maak een afspraak.

 

Lees meer
PVC Garagepoort

Een sectionale poort: niet alleen een trendy oplossing

De garage is niet zomaar de stalplaats voor je wagen. In veel gezinnen doet de ruimte ook dienst als opslag- of werkplaats. Bovendien is de garagepoort vaak de meest gebruikte toegang tot je woning. Ze bepaalt daarnaast ook voor een groot gedeelte het uitzicht van je voorgevel. Redenen genoeg om even stil te staan bij de verschillende keuzemogelijkheden.

Lees meer
Inbraakbeveiliging

Maak je woning inbraakproof tegen de feestdagen

Nog even en er breekt een tijd van aan van kerstfeestjes, gezellig samen zijn bij familie, verbroederen met collega’s op nieuwjaarsrecepties … een leuke tijd voor Jan Modaal, maar ook een toptijd voor inbrekers. Zij zijn verlekkerd op woningen waar de sleutels onder de deurmat of in bloempotten verstopt liggen, of waar ladders rondslingeren. Het lijkt eenvoudig, maar net deze kleine dingen worden nog al te vaak in de wind geslagen.

Lees meer