Garagepoort Vervangen Zele

4 goede redenen om je garagepoort te vervangen

Sluit je garagepoort niet meer goed af? Is de vering stuk en kost het je veel moeite om de poort te openen of te sluiten? Werkt het balanceersysteem niet meer? Allemaal punten die op slijtage wijzen: de belangrijkste reden om je garagepoort te vervangen. Toch zijn er nog andere motieven te bedenken.

Lees meer
180710 Raemdonk 0836 2

Warm de winter tegemoet met pvc ramen en deuren

Enkele signalen kunnen erop wijzen dat je ramen en deuren te veel energie verslinden. Ervaar je koude in de buurt van het raam, mogelijk door kiertjes en spleetjes langs de profielen? Moet je continu bijverwarmen? Of is het schrijnwerk rondom de ramen in slechte staat? Dan wordt het misschien tijd voor isolerende ramen en deuren in pvc.

Lees meer
Raam

Waarheid of fabel? Vooroordelen omtrent glasroosters

Het is deze zomer opnieuw puffen en zweten geblazen met regelmatig temperaturen boven de 30 graden. De festivalganger vindt dat leuk, maar als je het binnenshuis maar niet afgekoeld krijgt, is het een pak minder leuk. Koelere nachtlucht binnenhalen door 2 tegenover elkaar liggende ramen of schuifdeuren de hele nacht open te laten staan, bijvoorbeeld. Of beter nog: via raamroosters of klapluiken, vast verwerkt in het frame van je ramen.

Lees meer
Fixscreen Solar

Waarop duidt de G-waarde van glas?

De ambitieuze energiedoelstellingen die ons land tegen 2050 wil halen, vragen een inspanning van iedereen die renoveert of een nieuwe woning optrekt. Hou rekening met maatregelen die isoleren (daken, muren, vloeren, buitenschrijnwerk) en energiezuinig verwarmen (en koelen) mogelijk maken. Het risico van al deze ingrepen is oververhitting van de woning, een gevaar dat je kan counteren bij de keuze van je PVC-ramen.

Lees meer
Vacature Plaatser

Gezocht: Gemotiveerde plaatsers

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor het plaatsen van ramen en deuren, binnenafwerking en voor  plaatsing van rolluiken en veranda’s.

Lees meer