Elke raam of deur die we plaatsen, hebben we zelf vervaardigd in ons atelier. We vertrekken voor elk project van PVC-profielen van 6 meter die we stap voor stap verzagen en verwerken tot alles klaar is voor de finale plaatsing bij jouw thuis. Ook de binnenafwerking met gordijn- of rolluikkasten bereiden we voor in onze eigen schrijnwerkerij.

Vanaf de eerste met Deceuninck

Al sinds onze eerste dag in 1969 werken we met de Belgische kwaliteitsprofielen van Deceuninck. Wij behoren op dat vlak tot de pioniers. 

Deceuninck

Combinatie van mens en machine

Wij beschikken over een uitgebreid computergestuurd machinepark. Deze machines zorgen voor de vereiste nauwkeurigheid. Daarnaast blijft het menselijk oog van onze schrijnwerkers belangrijk voor de finale afwerking en de kwaliteitscontrole. Elk raam dat onze fabriek verlaat, is meermaals door mensenhanden gegaan en gecontroleerd op de kwaliteit. 

Maximale flexibiliteit 

Omdat we zelf onze ramen en deuren produceren, hebben we alle mogelijke flexibiliteit voor het opvolgen van de afgesproken timing. Bovendien kunnen we bijzonder snel inspelen op onvoorziene omstandigheden tijdens het vervangen van je bestaande ramen.

Man Machine

Ook productie van derden

We vervaardigen in onze fabriek ook ramen en deuren voor externe plaatsers. Zij leveren ons de juiste maten aan, wij zorgen voor de volledige afgewerkte profielen. 

Wil je tijdens je bezoek aan onze showroom ook het atelier zien?

Zo zie je meteen hoe zorgvuldig jouw ramen en deuren in PVC gemaakt worden. We geven je graag een korte rondleiding.

Breng nu al een virtueel bezoek aan het atelier en de showroom

Magazijn